17 Temmuz 2011 Pazar

Sedef Çiçeğini Nasıl Alabilirim?


Yapmanız gereken tek şey isteğinizi bize iletmek. Fiyat konusunda anlaşılıp adres bilgileriniz alındığında, sedef çiçeğiniz PTT kargonun Ödeme Şartlı Gönderisiyle elinize ulaşacak ve ne banka ile uğraşmanıza ne de paranızın güvenliği hakkında endişe etmenize gerek kalacak.

Ödeme Şartlı Posta Gönderisi

Alıcıya belli bir para karşılığı teslim edilmesi ve tahsil edilen paranın göndericiye iletilmesi şartıyla postaya verilen gönderilere "Ödeme Şartlı Posta Gönderisi" denir.


Çiçeğiniz Türkiye'nin her yerine gidebilecek şekilde paketlenecek ve istediğiniz doğrultusunda Taahütlü gönderi ile elinize güvenle ulaşacak.

Taahhütlü Gönderiler
Taahhüt hizmeti, bir mektup postası gönderisinin bu hizmete ilişkin ek ücreti ayrıca ödenmesi koşulu ile ve alındı karşılığında postaya verilmesinden itibaren kayda tabi tutularak alıcısına imza karşılığında teslim edilmesini, gönderinin kaybı halinde de hak sahiplerine bir tazminat ödenmesini gerektiren özel bir hizmet türüdür..

Siz sadece bu ender çiçek için güzel bir vazo hazırlayın:)

3 yorum:

  1. Mrb bana sedef çiçeği lazım.ama çiçek açmış haliyle.sipariş etmk istiyorum.bana ulaşır misiniz.e mail: xcanix@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Stoğumuzda sedef çiçeği bulunmamaktadır. Yeni çiçekler açtığnda size mail ile ulaşacağız.

    iyi günler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba sedef çiçeği açmış halde varmı acaba satın almak istiyorum da

    YanıtlaSil